top of page

Kalori ve Makro Hesabı için En İyi Uygulamalar

2020 Kalori Hesabı Yapıp - Makro Sayabileceğiniz En İyi Uygulamalar

Ne yediğinizi takip etmek doğru beslenmemize ve daha sağlıklı yiyecek tercihleri yapmamızda bize yardımcı olur.Bununla birlikte, diyetinizi takip etme taahhüdünü yerine getirmek için size yardımcı olacak bir araca ihtiyacınız vardır. Kalori ve Makro Hesabı yapan uygulamalar yediklerinizi hesaplamayı kolaylaştırır, hedeflerinize giden yolda size yardımcı olabilir.

Özellikle kilo verme amacında olan bireylerin kullanması gerektiği pek çok mobil uygulama vardır. Bu uygulamalar günlük aldığınız kalori ve makro besinlerin toplamını size sunarak planlarınızı gerçekleştirmede yardımcı oluyor.

Araştırmalar yedikleri besinleri hesap eden kişilerin kilo alma veya verme amaçlarına daha erken ulaştıklarına. Aynı zamanda bu hesabı yapan kişilerin hedeflerine daha sadık kaldıklarını gösteriyor.

İşte size önerdiğimiz 2020'nin en iyi kalori hesaplama uygulamaları.


Sağlık ve fitness ile ilgilenen kişiler ve profesyoneller MyFitnessPal'ı piyasadaki en sağlıklı yaşam uygulamalarından biri olarak kabul ediyor. Bunun sebebi ; MyFitnessPal, 300 milyondan fazla gıda maddesinin basit arayüzü ve veri tabanı ile kalori sayımını kolaylaştırmasıdır. (kalori hesabı için en büyük uygulamalardan biridir - çoğu kalori sayma uygulaması 10 milyon veya daha az veri tabanına sahiptir). iOS ve Android uygulamalarına ek olarak güçlü bir web sayfasına sahiptir. Sadece genel kalori alımınızı değil - sodyum alımınızı, vitamin alımınızı, kolesterol alımınızı ve size ne yaptığınız hakkında daha iyi bir fikir verebilecek diğer beslenme bilgilerini içerir.

myfitnesspal kalori hesaplama uygulaması, kalori hesaplama

MyFitnessPal ayrıca milyonlarca gıda ürününü tanıyan bir barkod tarayıcıya sahiptir; popüler restoranlardan yemekler içeren restoran günlüğü özelliği vardır. Restoranın kendi tariflerinden beslenme bilgilerini aktarır. Ayrıca kaydettiğiniz tüm yiyeceklerden kalori alımınızı derleyen otomatik bir kalori sayma özelliği mevcuttur. Kalori sayacı ve beslenme izleyicisinin ötesinde, MyFitnessPal uygulamaya yeni dahil olanları ağırlamak için yemek tarifleri, püf noktaları, yemek planları ve başarıları ve başarısızlıkları hakkında hikayeler paylaşmaktan mutluluk duyan devasa ve aktif bir kullanıcı topluluğuna sahiptir.

MyFitnessPal ile kişiselleştirilmiş diyet profili ve uygulamanın sağladığı esneklik sayesinde besinleri doğru bir şekilde izleyebilir ve herhangi bir diyette kalori sayabilirsiniz. Başarınızı kutlamak için kilo grafiklerini ve beslenme bilgilerini inceleyin. Ve ilerleme fotoğrafları yüklemeyi unutmayın!

Bu listedeki kalori sayacı uygulamalarının çoğunun ücretsiz sürümleri ve ücretli sürümleri vardır. Yüzde 100 ücretsiz bir kalori sayacı uygulaması arıyorsanız ve başarılı kalori sayımı için ihtiyacınız olan tüm özellikleri arıyorsanız, FatSecret tam size göre. Bu harika uygulamayı en iyi keto uygulamaları için seçimlerimizden biri olarak ele alabilir aynı zamanda herhangi bir diyet için bir kalori sayacı veya yemek günlüğü olarak da kullanabilirsiniz. Kalori hesaplamasını fotoğraf çekerek de gerçekleştiren bir uygulamadır.

FatSecretKalori Sayacı hızlı, basit ve kapsamlıdır. Uygulama, arayüzünü güzel bir şekilde basit tutar ve yiyecek veri tabanını açık bırakır. Özel yiyecekler ve tarifler ekleyebilir, en sevdiğiniz zincirlerden ve restoranlardan yiyeceklerin içeriklerine bakabilirsiniz ve diyetinizin onlara karşı nasıl şekillendiğini görüp günlük kalori ve beslenme hedefleri belirleyebilirsiniz.

FatSecret'in de harika bir kullanıcı topluluğu var. Herkes kendi deneyimlerini, ipuçlarını ve önerilerini paylaşmak için gerçekten destekleyicidirler. Ayrıca, zaman içinde alışkanlıklarınızı ve performansınızı izlemek için araçlar ile karşılaşırsınız. Böylece kişisel hedeflerinize ne kadar ilerlediğinizi görebilirsiniz.

fatsecret kalori hesaplama, kalori hesaplama uygulamaları ios android


lose it kalori hesaplama, kalori hesaplama uygulamaları

Lose It uygulama genel olarak kullanıcılarına kalori kaydetmek ve saymak için basit bir yol sağlar. Dört ana özelliği vardır. Bunlar; hedef belirleme, yiyecek ve egzersiz takibi, uygulama ve cihaz entegrasyonu ve topluluk platformudur.

Ürünlerden paketlenmiş gıdalara ve restoran yemeklerine kadar yedi milyondan fazla gıdanın veri tabanına sahiptir. Sık sık yediğiniz yemekler için tek dokunuşla hızlı bir şekilde kalori kaydetmek için kendi öğününüzü oluşturabilirsiniz. Örneğin, her sabah iki yumurta ve iki parça tam buğday ekmeği yerseniz, her sabah tek tek ürünleri kaydetmek yerine bir tarif oluşturabilir ve tüm yemeği bir kerede kaydedebilirsiniz.

Bunun da ötesinde fotoğraflarla günlük kaydetmenizi sağlayan barkod tarayıcı veya Snap It özelliğini kullanabilirsiniz.

Hedeflerinize göre Lose It kalori ve besin alımınızla ilgili haftalık ve aylık raporların yanı sıra zamanla kilo kaybınızı gösteren grafikler sunar.


Gezinmesi kolay ve çekici yiyecek fotoğrafları içeren neşeli bir tasarıma sahiptir. Başlangıçta her kullanıcı “kilo vermek ve sağlıklı olmak”, “kas geliştirmek ve sağlıklı kilo almak” veya “sağlıklı kilo korumak'' gibi hedef belirler. Kalori seviyelerine sıkı sıkıya bağlı kalmak teşvik edilir, ancak mutlaka gıda kalitesine dikkat edilir. Yiyecek alımınızı takip edip ve günlük kalori ve makro besin tüketiminizi görebilirsiniz. Hedefe ne kadar yakın olduğunuzu görmek için gün içindeki makro besin oranlarını gözden geçirebilirsiniz. Favori ve sık yenen yiyecekler, yemekler ve yemek tarifleri ile uygulamayı özelleştirebilirsiniz. Hazırlık kolaylığı veya glutensiz veya vejetaryen gibi belirli bir diyet kısıtlamasına uyup uymadığını içeren koleksiyonu seçebilirsiniz.

yazıo kalori hesaplama uygulaması, kalori hesaplama google play ios

Eksileri

Bir hesap oluşturmak ve uygulamayı kullanmak için bir e-posta adresi ve temel kişisel bilgiler teslim edilmelidir. Uygulamanın temel sürümü, kahvaltı yemeklerinden daha fazla veri görüntülemenize izin vermez, bu da bu uygulamayı MyFitnessPal veya LoseIt gibi kategorideki ücretsiz uygulamalara kıyasla daha az yararlı hale getirir. . Sık sık pop-up reklamlar, tüm reçete veritabanına, “beslenme” planlarına ve beslenme ipuçlarına erişmek için profesyonel üyeliğe geçişi teşvik eder.


kalori hesaplama, kalori hesaplama uygulamaları

ControlMyWeight kalori saymak isteyen herkes için iyi bir uygulamadır. Sade bir güzelliği var. Uygulamayı açtığınızda, görsel olarak çekici, gezinmesi kolay bir arayüzle karşılaşacaksınız. ControlMyWeight'taki özellik sayısı, bu listedeki diğer kalori sayacı uygulamalarının çoğuyla karşılaştırılamaz.

ControlMyWeight ile, sadece kilo vermeye neden olacak kalorilere odaklanabilirsiniz. Uygulamayı, gün boyunca size anlık bildirimler göndererek kaç karbonhidrat, yağ ve şeker yediğinizi hatırlatacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Uygulama ayrıca ilerlemenizi görebilmeniz için çok basit kilo grafiğine sahiptir.


3.587 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
submaksimal.com Antrenman Bilgisi, antrenman bilgisi nedir spor bilimleri fakültesi, fitness png, fitness logo , spor png, fitness, fitness hareketleri
bottom of page